WhatsApp downloaden op je iPhone 6

Apple heeft begin september de nieuwe generatie iPhones gepresenteerd. De toestellen zijn inmiddels in Nederland verkrijgbaar en het is vanaf de eerste dag het best verkochte toestel van dit moment. Het is goed mogelijk dat je voor de eerste keer in aanraking komt met het besturingssysteem van Apple. De iPhone 6 Plus draait op Apple’s eigen iOS 8.

Ben je al in het bezit van een iPhone en stap je over naar een iPhone 6 dan kun je via iCloud de back-up van je oude iPhone installeren op je iPhone 6 waardoor WhatsApp automatisch geïnstalleerd wordt. WhatsApp zal alle gesprekken overzetten van je vorige iPhone naar de iPhone 6. Een kind kan de was doen laten we maar zeggen.

Het is anders als je nog nooit een iPhone hebt gehad. Als je voor de eerste keer een iPhone koopt dan zal je eerst een Apple ID moeten aanmaken voordat je WhatsApp kunt downloaden uit de Apple App Store. Een Apple ID is heel makkelijk aan te maken en dan kun je de Apple App Store openen en WhatsApp gratis downloaden. Zodra WhatsApp gedownload is, kun je je bestaande account oproepen waardoor je weer direct met de populaire berichten dienst aan de slag kunt.

Ondanks overname blijven WhatsApp gebruikers de berichtendienst trouw

Toen FaceBook in februari 2014 bekend maakte dat het plannen heeft om WhatsApp over te nemen was iedereen ontzettend huiverig en veel gebruikers namen de benen naar andere gratis berichtendiensten zoals Telegram, WeChat, Viber, Google Hangouts en iPhone gebruikers maakten ineens massaal gebruik van iMessage.

Nu meer dan een half jaar later blijkt dat de meeste mensen WhatsApp trouw zijn gebleven, want vandaag de dag heeft de berichtendienst meer dan 600 miljoen actieve gebruikers over de hele wereld en dagelijks groeit dit aantal nog sterk en dat heeft vooral te maken met het feit dat ontwikkelingslanden ook veelvuldig gebruik maken van de gratis berichtendienst.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Eenvoudig Whatsapp downloaden voor je iPhone of Samsung

Vroeger was de enige manier om via tekst met elkaar te communiceren via sms. Tegenwoordig heb je tal van chatprogramma’s waarmee je via tekstberichten met elkaar kunt communiceren. Whatsapp is de meest bekende app. Over de hele wereld gebruiken maar liefs 500 miljoen mensen de razend poplaire app. Dat zijn heel veel mensen!

Via Whatsapp kan je eenvoudig tekstberichten, foto’s, filmpjes en spraak berichten met elkaar delen. Wanneer je een vriendengroep hebt kan je ook eenvoudig een groep aanmaken en met z’n allen tegelijkertijd chatten!

Whatsapp downloaden is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is naar de website http://www.whatsappdownloaden.org/ te gaan en daar staat uitgelegd hoe je whatsapp op je telefoon kunt downloaden. Je kan Whatsapp downloaden voor elk type telefoontoestel. Of het nou een iPhone, Android, Windows Phone 8 of Blackberry toestel is.

Whatsapp is het eerste jaar gratis maar daarna moet je 99 eurocent betalen voor de app. Dat is niet duur aangezien veel mensen de applicatie elke dag gebruiken. Whatsapp is ook zeer veilig. Whatsapp maakt gebruik van een speciale encryptie en de berichten worden nergens opgeslagen. Facebook heeft Whatsapp laatst overgenomen maar dat zorgt niet voor wijzigingen in de veiligheid. Je kan Whatsapp dus met een gerust hart gebruiken.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Berichten uitwisselen met WhatsApp

Whatsapp is de manier om met elkaar leuke berichten uit te wisselen. Dat kunnen plaatjes whatsapp-berichtenzijn maar ook grappige berichten. Whatsapp wordt voor veel doeleinden gebruikt.

Vaak wordt het ook gebruikt om afspraken te maken en overeen te komen over een datum. Zeker wanneer er meerdere mensen moeten worden verschijnen op een bepaalde datum voor een zakelijke of relationele afspraak, is het handig om dit af te stemmen in een groepsbericht. Op die manier is iedereen in 1 keer op de hoogte van de actuele afspraken. Tevens hoeft niet iedereen telkens op de hoogte worden gebracht als er iemand niet beschikbaar blijkt te zijn, de mensen lezen dit vanzelf in het groepsbericht op hun smartphone.

Whatsapp op pc kan tegenwoordig makkelijk worden geïnstalleerd. Dat is voor veel mensen prettig die veel achter hun computer zitten. Whatsapp op pc maakt dat je bijvoorbeeld op je werk minder naar je telefoon hoeft te kijken. Niet alleen je baas zal er blij mee zijn dat je minder op je telefoon zit te kijken, ook je collega’s zal het opvallen dat je weinig met je smartphone in je handen zit. Overmatig gebruik van smartphone blijkt namelijk één van de grootste ergenissen op de werkvloer volgens dit onderzoek.

Het integreren van communicatiemiddelen op je computer is handig omdat het zorgt voor een duidelijk plek waar alles samenkomt. Je kunt belangrijke gesprekken tevens opslaan op je computer en belangrijke afspraken opslaan in je agenda. Het synchroniseren van gegevens gaat makkelijk met je computer. Alle afbeeldingen, foto’s, filmpjes die je binnenkrijgt of verstuurt naar je contacten worden tevens vanzelf opgeslagen op je computer. Je kunt zelf aangeven in welke map je je WhatsApp bestanden opgeslagen wilt hebben.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Chatten met vrienden en familie

Whatsapp op PC is een populair communicatiemiddel. Veel mensen communiceren namelijk middels kortere berichten.

Informatie overbrengen in de vorm van tekst of beeld kan met whatsapp. Het kan worden gedownload als programma op de telefoon tablet en tegenwoordig is er ook whatsapp op pc.

Je kunt bij whatsapp op pc gewoon gebruik maken van het toetsenbord voor het sturen van langere of kortere berichten aan vrienden en familie. Tevens kunnen er middels whatsapp op pc korte filmpjes, plaatjes en foto’s verzonden worden van het ene naar het andere apparaat.

Er is voor het communiceren met whatsapp wel een verbinding met het internet nodig. Hoe sneller het internet, hoe beter de lijn. Veel mensen maken gebruik van whatsapp. Ze richten groepsgesprekken op waarin afspraken worden gemaakt voor verjaardagen en andere praktische zaken. Dat is handig want zo zorg je ervoor dat er iedereen bepaalde informatie tot zijn beschikking heeft.

Omdat het communiceren in korte berichten geliefd is, is whatsapp als communicatiemiddel zeer veel gebruikt.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Berichten sturen vanaf je computer

Whatsapp op pc is makkelijk te installeren. Whatsapp is een veel gebruikt communicatiemiddel. Het wordt gebruikt om berichten te sturen naar vrienden, kennis en familie. Ook kunnen er foto’s en geluidberichten worden verstuurd.

Het nadeel van berichten sturen op je telefoon is dat je gebruik maakt van een klein toetsenbord. Hierdoor maak je sneller fouten tijdens het typen. Whatsapp op pc installeren maakt het makkelijker om met je vrienden te chatten. Je kunt dan gewoon berichten typen op het toetsenbord.

De installatie is makkelijk en snel. Het zorgt ervoor dat er geen gepriegel met de kleine lettertjes meer nodig is. Andere manieren van chatten zijn ook mogelijk op de pc maar omdat whatsapp door veel mensen gebruikt wordt, is het handig om het tevens te kunnen openen in een browser op je pc. Deze manier van communiceren zorgt ervoor dat je altijd en overal bereikbaar bent. Let op: Voor whatsapp is een internet verbinding nodig!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

WhatsApp’en of Laptoppen?

Je zit vast wel eens in zo’n situatie:

Je bent aan het werk achter je computer of laptop en dan ontvang je een WhatsApp berichtje van iemand… Je weet dat het je van je bezigheden houdt maar toch kun je de nieuwsgierigheid niet bedwingen en je pakt je telefoon om te kijken wie jou een berichtje heeft gestuurd.

Als je eenmaal je telefoon in je hand hebt en het nieuwe berichtje gelezen hebt begin je vanzelf eigenlijk al terug te praten en voor je het weet ontstaat er een gesprek waardoor je een paar minuten met je telefoon in je handen zit. Na een tijdje focus je je aandacht weer op waar je mee bezig was op je computer. Maar je beseft dat je door deze onderbreking de draad weer even moet oppakken zodat je geconcentreerd verder kunt gaan. En hier kunnen best wat minuutjes voor nodig zijn.

Nog geen 10 minuten later krijg je wéér een bericht op WhatsApp en herhaald het verhaaltje zich weer van voren af aan…

Iedereen begrijpt dat dit niet de ideale manier is om aan het werk te zijn, maar toch doen we het allemaal! Vooral op je werk ben jij niet de enige die hier last van heeft, je baas zal er al helemaal niet over te spreken zijn dat je telkens wordt afgeleid tijdens je werkzaamheden.

Heel veel mensen blijven afgeleid door hun telefoon zodra ze een WhatsApp bericht krijgen van iemand. Wat veel mensen echter niet beseffen is dat er een goed alternatief is. Stel je eens voor dat je kunt WhatsApp’en op diezelfde computer als waarop je aan het werk bent! De afleiding is op die manier een stuk kleiner.

Ook zal je minder opmerkingen krijgen van je baas of collega’s dat je te veel met je telefoon zit. Simpelweg omdat niemand ziet dat je WhatsApp op PC gebruikt! Sterker nog, bijna niemand weet dat het überhaupt mogelijk is om WhatsApp op de computer te gebruiken!

Voorkom deze situatie en maak gebruik van dit alternatief en bespaar jezelf en de mensen  om je heen een hoop gedoe. Ga nu naar de homepagina van deze website en download WhatsApp Op PC.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Telefoonboek overzetten naar Whatsapp op PC

Whatsapp op PC is heel erg populair op dit moment, toch krijg ik vaak de vraag hoe je je telefoonboek kan overzetten naar Whatsapp op PC. Het is natuurlijk wel handig als je weet met wie je aan het Whatsappen bent.

Als je Whatsapp op PC hier hebt gedownload kun je je contacten op de volgende manieren overzetten naar Whatsapp op PC. De software kan je telefoonboek overnemen door middel van het vCard bestand (.vcf).

Afhankelijk van het type telefoon dat je gebruikt kun je dat op de volgende manier doen:

Android toestel

Ga naar je Gmail contacten. Kies meer, en daarna voor Exporteren. Kies vCard-indeling. Sla dit bestand op in Mijn Afbeeldingen (Ja! Mijn afbeeldingen in Windows).

Symbian telefoon

Ga naar Contacten in de telefoon. Ga naar Opties, kies vervolgens Mark./mark opheffen en selecteer de contacten die je wilt exporteren. Natuurlijk kun je ook alle contacten in één keer exporteren. Kies vervolgens: Visitekaartje Kopieren in het menu Opties. Nu worden alle contacten naar de geheugenkaart van de telefoon geplaatst, onder de map OthersContacts. Kopieer deze bestanden naar de map Afbeeldingen in Windows.

Contacten importeren in de onbeperkte versie

Start het programma waar je Whatsapp in draait en open WhatsApp. Klik op de menuknop links onderin (naast de knop met een pijl naar links er in). Klik vervolgens op Contacten Klik nogmaals op de menuknop en klik op Importeren van SD-kaart. Vervolgens zal WhatsApp zoeken naar het .vcf bestand met jouw contacten en deze importeren.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Hoe werkt WhatsApp op PC?

Whatsapp is een applicatie die op vrijwel elke mobiele telefoon kan draaien. Met Whatsapp kan je gratis berichten sturen naar andere Whatsapp gebruikers, het is daarom een vervanging van de sms.

Met het Whatsapp op PC pakket is het mogelijk om Whatsapp te gebruiken vanaf je computer of laptop.

Hoe het werkt wordt precies uitgelegd in de simpele handleiding die u erbij krijgt.

Whatsapp werkt op verschillende mobiele besturingssystemen zoals Iphone, Android, Blackberry en Symbian60 toestellen. En nu dus ook op de PC!

Wat is het verschil tussen Whatsapp en sms’en?

Whatsapp heeft ervoor gezorgd dat er bijna niemand meer smst, er is dus een groot verschil.

Het grootste verschil is dat berichten sturen via Whatsapp gratis is!

De berichten die je met Whatsapp verstuurt worden verzonden via het internet, er wordt dus geen gebruik meer gemaakt van het mobiele netwerk.

Een ander voordeel is dat je niet meer beperkt wordt door een maximaal aantal tekens waarmee je je bericht mag schrijven. Met Whatsapp kan je hele lange berichten typen, als de limiet bereikt is type je gewoon in een volgend bericht verder… het is toch gratis!

Een derde voordeel is dat het ook mogelijk is om foto’s, video’s, muziek en je locatie kan delen met je vrienden.

Het is tegenwoordig dus veel aantrekkelijker om Whatsapp te gebruiken dan smsjes te versturen.

Kan je bellen met Whatsapp?

Bellen via Whatsapp is niet mogelijk, wel zit er een sneltoets waarmee je de persoon direct kan bellen waarmee je aan het praten bent, de kosten voor dit gesprek zijn even hoog als een normaal telefoon gesprek.

Heb ik een telefoonnummer nodig voor Whatsapp op PC?

Ja, Whatsapp heeft uw telefoonnummer nodig om u te identificeren. U staat immers met uw telefoonnummer in de telefoon van uw vrienden, aan de hand van uw telefoonnummer kunnen uw vrienden dan berichten naar u toe sturen.

Wanneer je Whatsapp op de PC gebruikt kun je je normale telefoonnummer gebruiken.

Je leest het goed! Whatsappen vanaf je computer!

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Wat kan je met Whatsapp op PC?

Whatsapp is de perfecte vervanger voor het sms’en! Gebruik daarom Whatsapp op PC en stuur gemakkelijk berichten vanaf je computer.

Whatsapp is gratis te gebruiken op vrijwel elke mobiele telefoon van tegenwoordig en dus is Whatsapp dè manier om contact te houden met al je vrienden.

Je kunt foto’s, filmpjes, etc. makkelijk delen met vrienden en het belangrijkste… gratis berichten naar elkaar versturen!

Het handige van Whatsapp is dat het heel goed werkt op vele besturingssystemen van de huidige telefoons.

Je hoeft ook niet zelf handmatig al je contacten toe te voegen, Whatsapp controleert namelijk automatisch wie uit je telefoonlijst ook Whatsapp gebruikt en voegt die persoon toe aan jou contact lijst.

En vanaf nu kan Whatsapp ook op de PC gebruikt worden!

Je leest het goed! Whatsappen vanaf je computer!
Het complete pakket, inclusief handleiding en software is nu tijdelijk afgeprijsd van €14 voor €7,-!

Maak dus nu gebruik van deze tijdelijke aanbieding en download Whatsapp voor op de computer!

 Disclaimer

Posted in Uncategorized | Leave a comment