Berichten uitwisselen met WhatsApp

Whatsapp is de manier om met elkaar leuke berichten uit te wisselen. Dat kunnen plaatjes whatsapp-berichtenzijn maar ook grappige berichten. Whatsapp wordt voor veel doeleinden gebruikt.

Vaak wordt het ook gebruikt om afspraken te maken en overeen te komen over een datum. Zeker wanneer er meerdere mensen moeten worden verschijnen op een bepaalde datum voor een zakelijke of relationele afspraak, is het handig om dit af te stemmen in een groepsbericht. Op die manier is iedereen in 1 keer op de hoogte van de actuele afspraken. Tevens hoeft niet iedereen telkens op de hoogte worden gebracht als er iemand niet beschikbaar blijkt te zijn, de mensen lezen dit vanzelf in het groepsbericht op hun smartphone.

Whatsapp op pc kan tegenwoordig makkelijk worden geïnstalleerd. Dat is voor veel mensen prettig die veel achter hun computer zitten. Whatsapp op pc maakt dat je bijvoorbeeld op je werk minder naar je telefoon hoeft te kijken. Niet alleen je baas zal er blij mee zijn dat je minder op je telefoon zit te kijken, ook je collega’s zal het opvallen dat je weinig met je smartphone in je handen zit. Overmatig gebruik van smartphone blijkt namelijk één van de grootste ergenissen op de werkvloer volgens dit onderzoek.

Het integreren van communicatiemiddelen op je computer is handig omdat het zorgt voor een duidelijk plek waar alles samenkomt. Je kunt belangrijke gesprekken tevens opslaan op je computer en belangrijke afspraken opslaan in je agenda. Het synchroniseren van gegevens gaat makkelijk met je computer. Alle afbeeldingen, foto’s, filmpjes die je binnenkrijgt of verstuurt naar je contacten worden tevens vanzelf opgeslagen op je computer. Je kunt zelf aangeven in welke map je je WhatsApp bestanden opgeslagen wilt hebben.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.