Eenvoudig Whatsapp downloaden voor je iPhone of Samsung

Vroeger was de enige manier om via tekst met elkaar te communiceren via sms. Tegenwoordig heb je tal van chatprogramma’s waarmee je via tekstberichten met elkaar kunt communiceren. Whatsapp is de meest bekende app. Over de hele wereld gebruiken maar liefs 500 miljoen mensen de razend poplaire app. Dat zijn heel veel mensen!

Via Whatsapp kan je eenvoudig tekstberichten, foto’s, filmpjes en spraak berichten met elkaar delen. Wanneer je een vriendengroep hebt kan je ook eenvoudig een groep aanmaken en met z’n allen tegelijkertijd chatten!

Whatsapp downloaden is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is naar de website http://www.whatsappdownloaden.org/ te gaan en daar staat uitgelegd hoe je whatsapp op je telefoon kunt downloaden. Je kan Whatsapp downloaden voor elk type telefoontoestel. Of het nou een iPhone, Android, Windows Phone 8 of Blackberry toestel is.

Whatsapp is het eerste jaar gratis maar daarna moet je 99 eurocent betalen voor de app. Dat is niet duur aangezien veel mensen de applicatie elke dag gebruiken. Whatsapp is ook zeer veilig. Whatsapp maakt gebruik van een speciale encryptie en de berichten worden nergens opgeslagen. Facebook heeft Whatsapp laatst overgenomen maar dat zorgt niet voor wijzigingen in de veiligheid. Je kan Whatsapp dus met een gerust hart gebruiken.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.