Telefoonboek overzetten naar Whatsapp op PC

Whatsapp op PC is heel erg populair op dit moment, toch krijg ik vaak de vraag hoe je je telefoonboek kan overzetten naar Whatsapp op PC. Het is natuurlijk wel handig als je weet met wie je aan het Whatsappen bent.

Als je Whatsapp op PC hier hebt gedownload kun je je contacten op de volgende manieren overzetten naar Whatsapp op PC. De software kan je telefoonboek overnemen door middel van het vCard bestand (.vcf).

Afhankelijk van het type telefoon dat je gebruikt kun je dat op de volgende manier doen:

Android toestel

Ga naar je Gmail contacten. Kies meer, en daarna voor Exporteren. Kies vCard-indeling. Sla dit bestand op in Mijn Afbeeldingen (Ja! Mijn afbeeldingen in Windows).

Symbian telefoon

Ga naar Contacten in de telefoon. Ga naar Opties, kies vervolgens Mark./mark opheffen en selecteer de contacten die je wilt exporteren. Natuurlijk kun je ook alle contacten in één keer exporteren. Kies vervolgens: Visitekaartje Kopieren in het menu Opties. Nu worden alle contacten naar de geheugenkaart van de telefoon geplaatst, onder de map OthersContacts. Kopieer deze bestanden naar de map Afbeeldingen in Windows.

Contacten importeren in de onbeperkte versie

Start het programma waar je Whatsapp in draait en open WhatsApp. Klik op de menuknop links onderin (naast de knop met een pijl naar links er in). Klik vervolgens op Contacten Klik nogmaals op de menuknop en klik op Importeren van SD-kaart. Vervolgens zal WhatsApp zoeken naar het .vcf bestand met jouw contacten en deze importeren.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.