WhatsApp downloaden op je iPhone 6

Apple heeft begin september de nieuwe generatie iPhones gepresenteerd. De toestellen zijn inmiddels in Nederland verkrijgbaar en het is vanaf de eerste dag het best verkochte toestel van dit moment. Het is goed mogelijk dat je voor de eerste keer in aanraking komt met het besturingssysteem van Apple. De iPhone 6 Plus draait op Apple’s eigen iOS 8.

Ben je al in het bezit van een iPhone en stap je over naar een iPhone 6 dan kun je via iCloud de back-up van je oude iPhone installeren op je iPhone 6 waardoor WhatsApp automatisch geïnstalleerd wordt. WhatsApp zal alle gesprekken overzetten van je vorige iPhone naar de iPhone 6. Een kind kan de was doen laten we maar zeggen.

Het is anders als je nog nooit een iPhone hebt gehad. Als je voor de eerste keer een iPhone koopt dan zal je eerst een Apple ID moeten aanmaken voordat je WhatsApp kunt downloaden uit de Apple App Store. Een Apple ID is heel makkelijk aan te maken en dan kun je de Apple App Store openen en WhatsApp gratis downloaden. Zodra WhatsApp gedownload is, kun je je bestaande account oproepen waardoor je weer direct met de populaire berichten dienst aan de slag kunt.

Ondanks overname blijven WhatsApp gebruikers de berichtendienst trouw

Toen FaceBook in februari 2014 bekend maakte dat het plannen heeft om WhatsApp over te nemen was iedereen ontzettend huiverig en veel gebruikers namen de benen naar andere gratis berichtendiensten zoals Telegram, WeChat, Viber, Google Hangouts en iPhone gebruikers maakten ineens massaal gebruik van iMessage.

Nu meer dan een half jaar later blijkt dat de meeste mensen WhatsApp trouw zijn gebleven, want vandaag de dag heeft de berichtendienst meer dan 600 miljoen actieve gebruikers over de hele wereld en dagelijks groeit dit aantal nog sterk en dat heeft vooral te maken met het feit dat ontwikkelingslanden ook veelvuldig gebruik maken van de gratis berichtendienst.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.