WhatsApp’en of Laptoppen?

Je zit vast wel eens in zo’n situatie:

Je bent aan het werk achter je computer of laptop en dan ontvang je een WhatsApp berichtje van iemand… Je weet dat het je van je bezigheden houdt maar toch kun je de nieuwsgierigheid niet bedwingen en je pakt je telefoon om te kijken wie jou een berichtje heeft gestuurd.

Als je eenmaal je telefoon in je hand hebt en het nieuwe berichtje gelezen hebt begin je vanzelf eigenlijk al terug te praten en voor je het weet ontstaat er een gesprek waardoor je een paar minuten met je telefoon in je handen zit. Na een tijdje focus je je aandacht weer op waar je mee bezig was op je computer. Maar je beseft dat je door deze onderbreking de draad weer even moet oppakken zodat je geconcentreerd verder kunt gaan. En hier kunnen best wat minuutjes voor nodig zijn.

Nog geen 10 minuten later krijg je wéér een bericht op WhatsApp en herhaald het verhaaltje zich weer van voren af aan…

Iedereen begrijpt dat dit niet de ideale manier is om aan het werk te zijn, maar toch doen we het allemaal! Vooral op je werk ben jij niet de enige die hier last van heeft, je baas zal er al helemaal niet over te spreken zijn dat je telkens wordt afgeleid tijdens je werkzaamheden.

Heel veel mensen blijven afgeleid door hun telefoon zodra ze een WhatsApp bericht krijgen van iemand. Wat veel mensen echter niet beseffen is dat er een goed alternatief is. Stel je eens voor dat je kunt WhatsApp’en op diezelfde computer als waarop je aan het werk bent! De afleiding is op die manier een stuk kleiner.

Ook zal je minder opmerkingen krijgen van je baas of collega’s dat je te veel met je telefoon zit. Simpelweg omdat niemand ziet dat je WhatsApp op PC gebruikt! Sterker nog, bijna niemand weet dat het überhaupt mogelijk is om WhatsApp op de computer te gebruiken!

Voorkom deze situatie en maak gebruik van dit alternatief en bespaar jezelf en de mensen  om je heen een hoop gedoe. Ga nu naar de homepagina van deze website en download WhatsApp Op PC.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.